Lapset. En pidä niistä, mutta vielä vähemmän pidän lapsiperheistä. Lapsiperheet tyrkkivät, ajavat edelle, pyrkivät polkemaan sananvapautta ja tasa-arvoa. Lapsiperheiden suosiminen edistää paluuta synkälle keskiajalle, ja siksi meidän on opittava tunnistamaan lapsiperheet ja pyrittävä taistelemaan niitä vastaan kaikissa tilanteissa.

Lapsiperheiden ajatusmaailmassa he ovat maailman keskipisteessä, ja kaikki muut ovat linnoittautuneet heidän ympärilleen, joko ihailemaan tai vaanimaan. Vanhemmuus on  nopea tie paranoiaan. Todistin tänään linja-autossa tilannetta, jossa vaunuja bussiin työntänyt äiti puristui sulkeutuvien ovien väliin. Sivustakatsojan silmissä tilanne oli arkipäiväinen ja vailla dramatiikkaa. Äidin ilmeestä päätellen kyseessä oli juutalaisen salaliiton veroinen konspiraatio, jossa mukana ovat linja-auton kuljettaja, reittisuunnittelija ja kanssamatkustajat. Naisen silmissä linja-auton kuljettaja käytti autoa monituhatkiloisena moukarinaan, suorittaessaan kuolemaa halveksuvia surmansyöksyjä espoolaislähiöihin. Epäilen, että marttyyrimme jätti huomiotta sen tosiseikan, että lapsiperheet pitävät oikeutenaan jatkuvasti terrorisoida muita matkustajia ja jopa loukata näiden koskemattomuutta. Lapsesta on tullut pyhä lehmä.

Naurettavia piirteitä vanhemmuus saa yhteiskunnallisessa keskustelussa. Syksyllä 2005 ja keväällä 2006 Lapsiasianvaltuutetun toimisto sai erityisen paljon yhteydenottoja vanhemmilta, jotka olivat huolissaan lööppien vaikutuksesta lastensa hyvinvointiin.  Toimiston julkaisema selvitys,  "Lööpit osana lapsen kasvuympäristöä", kertoo lapsiperheiden ajatusmaailmasta kaiken olennaisen. Lapsiperheiden asenteet ovat sananvapauden kannalta kohtalokkaita: "asetettava rajat, ja valvonta karsisi törkeimmät tapaukset pois" , "tiukemmat vaatimukset, mitä lööpit eivät saa sisältää".  Koska vanhemmat ovat kyvyttömiä valmistamaan lastaan pirstaleiseen ja epävarmaan aikuisuuteen, pitäisi koko muun yhteiskunnan olla varpaillaan ja lukea ainoastaan Lapsiperheiden Etujärjestö ry:n julkaisema Lapsiperheet-lehteä. Se on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton jäsen, ikään kuin lasten hankkiminen olisi sappikiviä tai keuhkoahtaumatautia kummempi mielipide.

Työelämässä lapset ovat yleisesti hyväksytty veruke laistaa velvoitteista Hätätapauksessa lapsia pidetään jopa mukana työpaikalla, mikä ylittää kaikki soveliaan käytöksen rajat. Lapsiperheet edustavat väestöräjähdystä, itsekästä yhteisöllisyyttä tulevasta luonnonkatastrofista välittämättä.  Lapsettomien suomalaisten ei tule alistua lapsiperheiden terroriin, vaan toimittava kaikin tavoin niin, että muutaman vuoden kuluttua ajatus perheestä yhteiskunnan perusyksikkönä kuulostaa vitsiltä.